diumenge, 6 de març de 2011

Presentació del projecte científic

Estimats seguidors, com ja suposareu, estem acabant els preparatius per anar a la Gran Final que es celebra a Bilbao el proper dia 12. En aquest sentit, ahir vem visitar la llar d’avis Sant Josep de Mataró on vam presentar el nostre projecte científic a gent que seria podria ser beneficiaria de les propostes que fem. El nostre projecte científic tracta de l’ajuda a persones amb problemes de memòria, que en alguns casos són degeneratius com el cas de l’Alzheimer. El punt que volíem avaluar amb la visita era el grau d’acceptació en l’usuari final de les propostes fem.

La llar d’avis, molt amablement ens va donar permís per presentar el nostre projecte als avis del centre. Per això vam fer una petita introducció al projecte i vem representar la nostra obra de teatre (que escenifica la proposta que fem). La presentació va anar molt bé i, a l’acabar, els avis van fer força preguntes i valoracions. Tot va ser molt interessant i enriquidor. Al final, els Argonautes per separat van anar passant enquestes als avis per tal de recollir les seves valoracions.

Tot aquest material està inclòs al document del projecte científic que en breu penjarem al bloc. Avui us volem deixar amb algunes instantànies de l’esdeveniment. Em sembla que tots, grans i petits ens ho vem passar molt bé!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada