divendres, 19 de març del 2010

Ja tenim blog!


Després de mesos de treball, entrenaments i competicions, ja tenim un blog propi per penjar les nostres aventures.

Per als qui no ens conegueu, som un grup de nens i nenes que enguany, i per primer cop, hem decidit participar a la First Lego League (http://firstlegoleague.es/). I no ens ha anat gens malament! Ens vam presentar al torneig FLL de Barcelona i vam guanyar el premi a les "Joves Promeses". Amb aquest premi vam anar a la final d'Espanya i... també vam guanyar el premi a les "Jóvenes Promesas". El nostre proper repte és participar (i fer-ho el millor possible) al "Open European Championship" que enguany es celebra a Istanbul.

En aquest blog anirem explicant com ens va... No ens perdeu la pista!

1 comentari:

  1. El diumenge 13 de desembre es va celebrar a Barcelona la FIRST Lego League, una competició internacional de robòtica per a nois i noies de 9 a 16 anys. L’equip dels “Argonautes”, format per nens i nenes del CEIP Vila Olímpica i de l’Escola Sadako, va participar i es va classificar per competir en la final espanyola, que va tenir lloc el 21 de febrer al CosmoCaixa de Barcelona.

    L’equip està format per Berta, Helena, Victor, Bruna i Leo, del CEIP Vila Olímpica, Iain i Meritxell, de l’Escola Sadako. L’entrenador que ha preparat i acompanyat als Argonautes el dia de la competició és Mario Martín, pare de la Bruna.

    Encara que el Mario fos l’únic autoritzat a acompanyar a l’equip el dia de la competició, la preparació del projecte i l’entrenament han estat compartits per l’Ulises Cortés (pare de l’Helena), el Luigi Ceccaroni (pare de l’Iain) i la Núria Miñana (mare de la Meritxell) principalment.

    Sent l’equip més jove de la competició, els Argonautes han aconseguit classificar-se en la novena posició del torneig de robots, enfront de 42 equips: la seva jove edat, a més de la seva preparació i de l’entusiasme demostrat en tota la competició, ha estat determinant perquè els jutges els assignessin el premi “Joves Promeses”, que va donar dret a participar en la final d’Espanya.

    Ànims Argonautes!! :)

    ResponElimina